miércoles, enero 23, 2008

El primer dels projectes concertats és el de crear una nova unitat de treball per a la digitalització de documents i arxius.


La Fundació Maresme inverteix en tecnologia i nous serveis a discapacitats

L'entitat ha rebut una subvenció de 100.000 euros del CIDEM per desenvolupar dos nous projectes

per capgros.com/ACN - fotos Fundació Maresme - 23/01/2008 19:09 (6 lectures)


La Fundació Maresme, gràcies a una subvenció del Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) de la Generalitat, invertirà més de 100.000 euros en dos projectes d'innovació social i tecnològica. Aquesta institució d'ajuda als discapacitats implantarà, al llarg de l'any 2008, una nova unitat de digitalització de documents del Servei Ocupacional d'Inserció (SOI), que serà una sortida laboral per a persones amb discapacitat formant-los en informàtica i noves tecnologies –el SOI actualment ja dóna feina a gairebé 200 discapacitats psíquics de la comarca. També es crearà un portal d'aplicacions educatives multimèdia dirigit a nens amb discapacitats greus.

El primer dels projectes concertats és el de crear una nova unitat de treball per a la digitalització de documents i arxius. Aquest servei serà una sortida laboral per a persones amb discapacitat ateses en el Servei Ocupacional d'Inserció (SOI) de la pròpia Fundació, que formarà els usuaris en informàtica i noves tecnologies.

Aquest nou servei de digitalització servirà per oferir una nova línia d'activitats laborals de la Fundació, que actualment permet a gairebé 200 discapacitats psíquics de la comarca treballar en un règim laboral adaptat a les seves possibilitats en àmbits com la jardineria o els manipulats. La nova unitat de digitalització començarà a treballar amb una capacitat de digitalitzar cada mes fins a 25.000 documents o imatges.

La segona iniciativa és la creació d'un portal d'aplicacions educatives multimèdia dirigit a nens amb discapacitats greus. L'objectiu del projecte és que aquest col·lectiu tingui la possibilitat d'accedir a les noves tecnologies i que els centres d'atenció infantil de discapacitats psíquics puguin disposar d'eines de noves tecnologies adaptades a la seva mida.

3 comentarios:

Striper dijo...

Un bravo per aquestes iniciatives.

Tercera Edad dijo...

holoa YO PIESO QUE TENDRIA QUE HACER MAS COSAS POR ESTAS PERSONAS QUE SE LO MERECEN TODO UN SALUDO encarna














Hola yo pienso que es una buena obra para estas personas que se lo merecen todo, yo pienso que es lo menos que podemos hacer por ella ,son tan amables y cariñosa un saludo ENCARNA

Tercera Edad dijo...

Hola yo pienso que es una buena obra para estas personas que se lo merecen todo, yo creo que es lo menos que podemos hacer por ella ,son tan amables y cariñosa un saludo ENCARNA