lunes, junio 01, 2009

Mataró Ràdio neix emmarcada en el projecte de creació d’un servei de comunicació audiovisual a Mataró, Mataró audiovisual


http://www.mataro.cat/mataroradio




El panorama comunicatiu a Mataró està experimentant una transformació. L’aplicació de les noves tecnologies als mitjans existents i la creació de nous mitjans, com la ràdio municipal, faciliten que l’accés a la informació es faci d’una manera més còmoda, democràtica i participativa.

Mataró Ràdio neix emmarcada en el projecte de creació d’un servei de comunicació audiovisual a Mataró, Mataró audiovisual, encarregat d’aplegar totes les iniciatives municipals de l’àmbit de la comunicació audiovisual de la ciutat.

Us convidem a conèixer el projecte i a participar a Mataró Ràdio per construir, entre tots, la ràdio de la ciutat.

Mataró Ràdio neix amb l'objectiu de ser l’emissora de la ciutat, un nou mitjà de comunicació a través del qual tothom pugui estar informat del que passa al nostre voltant i amb el qual la ciutadania, les entitats i les associacions de Mataró puguin fer sentir la seva veu i opinar, i sigui reflex de l’activitat i de la vida social de la ciutat.

Mataró Ràdio es pot escoltar al dial 89.3 de la freqüència modulada.





El panorama comunicatiu a Mataró està experimentant una transformació. L’aplicació de les noves tecnologies als mitjans existents i la creació de nous mitjans, com la ràdio municipal, faciliten que l’accés a la informació es faci d’una manera més còmoda, democràtica i participativa

No hay comentarios: