jueves, octubre 09, 2008

En aquesta línia d´intercanvis, també està previst portar a terme una trobada entre gent gran dels dos municipis.


Un grup de treball es trasllada a Créteil per conèixer els projectes d'atenció a la gent gran i a les persones dependents.


Aquesta és la segona part de l'intercanvi que va iniciar-se al març a Mataró (Ajuntament de Mataró, 03/10/08).



La regidora de Benestar Social, Salut i Consum, Carme Esteban, i un grup de quatre tècnics d´atenció social de l´Ajuntament participaran, del 6 al 9 d´octubre, en un intercanvi per conèixer l´organització dels serveis i dels projectes d´atenció a la gent gran i a les persones amb dependència de la ciutat agermanada de Créteil (França).

Aquesta és la segona part d´un intercanvi que va iniciar-se el passat mes de març quan un grup de tècnics de Créteil van poder comprovar la tasca que es fa a Mataró en aquest àmbit. En el programa que es portarà a terme la setmana vinent a la població francesa, la delegació mataronina visitarà els diferents tipus de residències per a gent gran, l´organització interna del Servei municipal d´Acció Social, el Servei de Cures a Domicili i el Centre Local d´Informació i Coordinació Gerontològica.

En aquesta línia d´intercanvis, també està previst portar a terme una trobada entre gent gran dels dos municipis. En aquesta ocasió, la ciutat de Créteil acollirà, entre el 17 i el 22 de novembre, la delegació mataronina formada per una representació dels Casals Municipals de la Gent Gran. Els avis i àvies de Mataró van rebre als francesos el passat mes d´abril i van fer d´amfitrions per donar a conèixer la ciutat i festivitats catalanes com la diada de Sant Jordi.

© 2008 Ajuntament de Mataró |

No hay comentarios: