domingo, mayo 17, 2009

La vida continua i l’historia és la que hi ha, desitgem un món millor, i una mica de seny per els que porten el rom del planeta.




Benvolguts Amics dels Correus.!!!

Una vagada més el País Basc i Catalunya, agermanats han donat una lliçó de civisme al res d’Espanya i del món, en al bon comportament de les dues aficions del futbol, amb una competició final de copa.

Agermanats anirem caminant sota un cel blau estelat,,,,!!!!!!

La vida continua i l’historia és la que hi ha, desitgem un món millor, i una mica de seny per els que porten el rom del planeta.



La meva distracció musical de la setmana, l’he dedicat aquest cantaires de l’Empordà, de Calella de Palafrugell, que portant per nom Port Bo, i que ens faran sentir amb la presentació que podreu veure tot seguit l’havanera que porta per nom, Busca’m a l’Empordà. Música del mestre Antoni Mas i Bou, i la lletra del inspiradíssim Carles Casanovas, cantaire i guitarra.

Bé amics aquí acabo i fins un altra estona, i si mai em perdo, busqueu-me a l’Empordà...!!!

Molt Bon Cap de Setmana volguts internautes,,,,d’en Salvador de Mataró.

Las palabras mas bonita que he sentido de un amigo que quiere a su tierra como todos debemos que querer ala nuestra si fanatismos y con mucho cariño y respeto gracias Salvador por ser tan buena persona un saludo Encarna

No hay comentarios: