domingo, noviembre 04, 2007

MANUELA DE MADRE UNA GRAN PERSONA PARA MI


"S'ha de complir la llei: els Papers de Salamanca han de tornar el més aviat possible als seus legítims propietaris"

Manuela de Madre recorda que va ser amb Zapatero a la Moncloa i els socialistes a la Generalitat que es va posar fil a l'agulla per solucionar una qüestió de justícia


La vicepresidenta del PSC i presidenta del grup parlamentari Socialistes-Cpc, Manuela de Madre, ha insistit avui que “s´ha de complir la llei” i que “els documents decomissats de manera il·legal durant la guerra civil han de ser retornats el més aviat possible als seus legítims propietaris”.

De Madre ha exigit “la màxima celeritat” per resoldre aquesta qüestió i ha tornat a reclamar que “es demostri amb fets que la voluntat és complir la llei i arribar fins al final” en la devolució dels documents. En aquest sentit, la dirigent socialista ha demanat “que es convoqui la comissió mixta Govern central – Generalitat per impulsar aquest procés”.

Manuela de Madre ha volgut posar de relleu “el paper cabdal que han jugat els Governs socialistes, a Catalunya i a Espanya, i que han permès que aquesta qüestió de justícia es resolgués”. “Ha estat amb Zapatero a la Moncloa i amb Maragall a la Generalitat, a través del paper principal que va jugar la consellera de Cultura, Caterina Mieras, i del consens amb d´altres forces polítiques i la societat civil, que els Papers de Salamanca han començat a tornar”, ha recordat de Madre.

La vicepresidenta dels socialistes catalans, a més, ha qualificat de “lamentable” que Mariano Rajoy “utilitzi ara els Papers per atiar l´anticatalanisme” i que “CiU s´apunti al carro de la reivindicació quan van fer més aviat poc durant 23 anys per resoldre la situació” .

No hay comentarios: