miércoles, febrero 20, 2008

FIRA MEDITERRÁNEA



Personatges


La Fira Mediterrània confirma Teresa Almar com a directora

La nova directora de la Fira que es celebra a Manresa vol donar especial protagonisme a la festa i el carrer

per capgros.com - 14/02/2008 18:34 (145 lectures)
Teresa Almar serà la nova directora de la Fira Mediterrània. Aquest dijous, dia 14, el Patronat de la Fundació Fira d’espectacles d’arrel tradicional Mediterrània ha aprovat el nomenament de la tècnica del Patronat Municipal de Cultura de Mataró com a directora artística per als propers dos anys. El repte d’Almar per aquesta propera edició, l’onzena que se celebrarà a Manresa del 30 d’octubre al 2 de setembre de 2008, serà estimular la presentació de propostes artístiques que donin equilibri tots els àmbits representats a la fira com poden ser la música, el teatre, la dinàmica de carrer, el públic femení i la dansa. La nova directora ha avançat que voldrà donar protagonisme a la festa i al carrer.

La nova directora de la Fira compatibilitzarà la nova feina amb el seu treball com a tècnica del Patronat Municipal de Cultura. Almar ha col·laborat de manera puntual amb la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega i al Sitges Teatre Internacional, entre d’altres, i substituirà al músic i compositor Toni Xuclà com a director artístic.

Mediterrània és una Fira d’espectacles d’arrel tradicional que es basa en noves creacions artístiques inspirades en els trets culturals de Catalunya i més concretament de la zona Mediterrània. Aquesta cita es celebra a Manresa durant el primer cap de setmana de novembre, i ja ha obert el termini de presentació de propostes artístiques, que romandrà obert fins el 18 d’abril.

No hay comentarios: