viernes, septiembre 04, 2009

La festa de Cirera, però, no es redueix al Cirera Rock. El seu darrer cap de setmana presenta multitud d’actes,


Quatre grups, un d’ells de Granada, participen en el Cirera Rock

C.R.O.S.S, Climax, Laguna i Hombres Solos prenen part en la XVII edició del certamen

per V. B. - fotos Santi Flores - 04/09/2009 8:21 (47 lectures)


El Cirera Rock és sempre el gran atractiu del darrer cap de setmana de la festa popular del barri de Cirera. Un d’aquells actes que la diferencien de la resta de festivitats populars de la ciutat, que ningú més té, i que la fan tan especial i participada. En aquesta edició, la número 17 del certamen, hi prenen part un total de quatre grups, seleccionats entre les 13 maquetes que l’organització ha rebut. “Estem molt sorpresos aquest any per l’alta participació”, explica Óscar Monroy , un dels coordinadors del festival. Es tracta de C.R.O.S.S, Climax, Laguna i Hombres Solos. Aquest últim grup és el més especial de tots, ja que prové de Granada, una mostra que el Cirera Rock cada cop pren més volada. “Es van assabentar del festival a través d’Internet, i la seva maqueta tenia prou qualitat com per arribar a la final”, comenta Monroy, també sorprès per la presència d’un grup andalús en el seu certamen.

Com sempre, el Cirera Rock comptarà amb un jurat format per membres de Casa de la Música, de la llibreria Robafaves, del Col·lectiu de Músics, del Servei de Joventut i de la comissió de festes del barri. Els guanyadors s’enduran 500 euros en metàl·lic i la possibilitat tant d’enregistrar una maqueta com d’oferir un concert a Mataró. En aquesta edició, la banda convidada és Lilith, una formació de heavy rock que porta dos discos publicats (ara es troben de gira presentant precisament el segon àlbum) i que van tenir l’honor de ser els teloners dels mítics AC/DC en la seva gira espanyola.

La festa de Cirera, però, no es redueix al Cirera Rock. El seu darrer cap de setmana presenta multitud d’actes, com ara una exhibició de hip-hop a càrrec del grup Sin Límite Crew, les tradicionals Havaneres i sardinada popular, amb el grup Llop de Mar, exhibicions de ball de saló, els populars balls regionals de diumenge a la nit, que comptaran amb els quadres de ball de Zuarte on Stage, SAbor Andaluz, Al Andalus i Sangre Gitana, i el concert d’El Mani. La piroctècnia Igual serà l’encarregada de posar punt i final a la festa amb un castell de focs artificials.

No hay comentarios: