domingo, septiembre 06, 2009

Un dels quadres de l'exposició L’Espai Capgròs reprèn l’activitat després de l’aturada estival amb la pintora andalusa Marga Sáenz.


La pintora Marga Sáenz mostra la seva passió pel cos humà a l’Espai Capgròs

L'artista presenta l'exposició 'Soñando el cuerpo', que es podrà veure durant tot el mes de setembre

per capgros.com - 02/09/2009 18:00 (136 lectures)

Un dels quadres de l'exposició
L’Espai Capgròs reprèn l’activitat després de l’aturada estival amb la pintora andalusa Marga Sáenz. “Soñando el cuerpo” és el títol de l’exposició que presenta aquesta artista nascuda a Jaén l’any 1947, i que s’inaugura dijous, dia 3 de setembre. Tal i com explica Sáenz, es tracta d’una mostra formada “integrament per dibuixos”, la gran majoria obres del natural que es fixen en el cos humà. “Alguns dels quadres són molt figuratius, tot i que en la meva trajectòria sempre he estat força abstracta”, destaca la pintora. La seva visió del cos queda representada en obres que a voltes són “molt realistes i completament proporcionades”, i en altres ocasions “simples línies deformades, amb corbes exagerades”. Sáenz s’ha inspirat per fer aquesta expsoció en un postgrau de dibuix del cos humà que ha realitzat enguany, durant cinc mesos.

Activitat frenètica
No és, ni molt menys, l’única mostra que protagonitzarà enguany la pintora andalusa, que presenta una activitat sorprenent. Ha exposat a Roma, Miami, la Fira d’art Contemporani d’Aix-en-Provence i recentment a Bilbao, durant la “Setmana grande” de la capital basca. A més, està preparant un nou projecte per a una galeria de París. Tot plegat demostra que Sáenz té una projecció internacional espectacular, gràcies en bona part a una activitat frenètica. El secret per arribar a tants encàrrecs? “Treballar molt, amb molta constància”, assegura la pintora.
A Capgròs hi penjarà uns 24 quadres, de formats molt variables, amb peces de dos metres combinades amb altres de tan sols 30 centímetres. “Són quadres que crec que agradaran, perquè són fàcils i agradables de veure”, conclou l’artista andalusa.

No hay comentarios: