martes, junio 24, 2008

Cristiana Minorescu va aconseguir

Cristiana Minorescu va aconseguir el sots-campionat absolut en les Fases Finals dels Campionats de Catalunya de Gimnàstica Artística celebrats a Mataró. Des del divendres passat, dia 20, fins diumenge, la capital del Maresme va acollir per segon any consecutiu els campionats després de la bona organització de 2007. Rubén López i Laura Muñoz van imposar-se en les màximes categories als seus rivals. La gimnasta va vèncer a Minorescu per 550 punts de diferència en sumar un total de 51.000. Tercera va ser Sara Cuso, del GA Les Morere amb 49.200, per sota dels 50.450 de la gimnasta del CG Mataró. Minorescu va endur-se també el campionat júnior en superar a Cuso, per 1.250 punts de marge.
Uns 200 gimnastes es van donar cita a Mataró per celebrar els campionats que van agrupar des de les categories benjamins fins a les absolutes. L’organització es va mostrar molt satisfeta amb el nivell de la prova, ja que tot i la falta de Javier Gómez, preparant-se per altres competicions, a les finals van assistir la flor i nata d’aquest esport a nivell català. La jornada de dissabte, amb la competició femenina al capdavant, va servir perquè Marta Teruel, del CG Mataró en categoria infantil, aconseguís un meritori sisè lloc. Pel que fa a la vencedora absoluta, Múñoz també va imposar-se en la categoria sénior, on va participar davant Adriana Panades, a qui va vèncer clarament. En competició benjamí, Alba Sànchez va ser setena.
En la categoria masculina, jornada celebrada al llarg de diumenge, el gimnasta més destacat del club mataroní va ser Bernat Arañó. Arañó va fer una gran competició amb 102.100 punts en total, però va acabar empatat amb Joan Guzman, del CE IPSI. La igualtat va ser màxima en la categoria de promoció 4, on Daniel Ruiz, del CG Mataró, va assolir la quarta plaça amb 99.300 punts. Van tancar la classificació dos gimnastes del CG Mataró. Miquel Pellaja