martes, junio 24, 2008

Els mataronins gastaran una mitjana de 25 euros en les coquesEl preu de les coques de Sant Joan es manté sobre els 25 euros

Els gremis de pastissers calculen que per la revetlla es vendran 1'7 milions de coques arreu de Catalunya
per capgros.com/ACN - fotos R.Gallofré - 23/06/2008 17:07 (95 lectures)

Els mataronins gastaran una mitjana de 25 euros en les coques que es consumiran durant la revetlla de Sant Joan. Els Gremis de Pastisseria de Catalunya calculen que per aquesta revetlla hauran venut al voltant d'1,7 milions de coques, una xifra que suposa un lleuger increment respecte de l'any passat. No obstant, una família de quatre persones gastarà el mateix que el 2007, de setze a trenta euros aproximadament en la compra de les coques de Sant Joan. Els pastissers destaquen que la coca clàssica, la de brioix amb fruites i pinyons, serà sens dubte la que tingui més èxit, seguida de la de llardons de full i la de pinyons amb crema.

El Departament de Salut recomana guardar a la nevera les coques de Sant Joan farcides de crema o nata, productes especialment sensibles que es poden fer malbé fàcilment amb l'augment de les temperatures, per exemple deixant les coques al cotxe durant molta estona.

No hay comentarios: