sábado, diciembre 13, 2008

Adif i Renfe es troben executant obres d’instal·lació de tres ascensors a l’estació de MataróRenfe i Adif instal·len tres ascensors a l'estació de Mataró

L’actuació a l’estació mataronina tindrà un cost de 380.264 euros que servirà per substituir les plataformes elevadores

per S.F. - fotos R. Gallofré - 23/10/2008 12:44 (312 lectures)

Ascensors encara en construcció a l'estació de Mataró

Adif i Renfe es troben executant obres d’instal·lació de tres ascensors a l’estació de Mataró. Aquest projecte s’emmarca dins el Pla d’Accessibilitat per a les estacions de rodalies, i té previst desmuntar les plataformes existents i instal·lar-li ascensors amb capacitat per a 8 persones cadascun. El cost d’aquesta actuació té un pressupost de 380.264 euros. La línia 1 de Rodalies (Hospitalet – Mataró – Maçanet) registra una mitjana de 19.000 viatgers diaris en jornada laborable. Des del Grup d’Invàlids de Mataró i Maresme (GIMM)s’han mostrat escèptics davant aquesta obra fins que no estigui acabada. “No ens han consultat les necessitats, pel que esperem que ho facin bé”, explica Miquel Guardiola, president de l’entitat, que adverteix que “si no es fa bé tornarem a trobar-nos que s’han d’arreglar les coses un cop fetes”.

Guardiola ha explicat que hauria sigut “bo consultar les necessitats que tinguem, el tema de la gent gran i altres factors per preveure que pot passar en cada cas”. “Amb nosaltres no han parlat, pel que en principi no em puc posicionar sobre el que estan fent. Això sí, espero que d’una vegada per totes gastin els diners públics en coses ben fetes”, ha afegit. El president del GIMM s’ha mostrat satisfet pel fet que els elevadors que hi havia fins ara hagin desaparegut: “des del primer dia es van espatllar, i sempre hem tingut moltes queixes degut a que no funcionava bé gairebé mai”. “Amb aquest mecanisme no es tenia en compte a la gent amb muletes o a la gent gran amb dificultats, va ser un desastre des de l’estrena, que en aquell mateix moment també va enganxar-se”, ha afegit.

No hay comentarios: