martes, diciembre 16, 2008

L’altra novetat és la ludoteca. Del dissabte dia 20 i fins el dimecres 7 de gener, els pares i mares que vulguin comprar pel centre podran recollir va


Una ludoteca i zona blava gratuïta per activar el comerç del centre

L’espai per deixar els nens estarà obert del 20 de desembre al 7 de gener

per S. F. - fotos R. Gallofré - 15/12/2008 18:57 (233 lectures)


Una ludoteca per poder comprar tranquil·lament mentre els nens juguen i aparcament gratuït a les zones blaves. Aquestes són dues de les propostes del Comerç Mataró Centre per facilitar les compres nadalenques als ciutadans. Així ho ha explicat un dels membres de la Unió de Botiguers, Joan Picón, que explica que han estat negociant des de fa temps “una proposta per aconseguir que divendres i dissabtes les zones blaves siguin gratuïtes”. En la propera setmana aquest servei ja estarà activat, i servirà per “igualar les condicions amb altres zones comercials de la ciutat que tenen aparcaments gratis”. A més, les botigues adherides a Comerç Mataró Centre tindran vals d’aparcament subterranis de la zona.

L’altra novetat és la ludoteca. Del dissabte dia 20 i fins el dimecres 7 de gener, els pares i mares que vulguin comprar pel centre podran recollir vals per deixar durant un període de temps els seus fills a la ludoteca situada a l’Escola Pia Santa Anna (torrent). “Es tracta d’un servei gratuït pensat perquè qui vulgui pugui fer les compres tranquil·lament”, ha dit Picón. Els horaris seran de 10.30h a 13.30h i de 17.30 a 20.30h, i estarà obert tots els dies excepte Nadal, Sant Esteve, el diumenge 28, Cap d’any i Reis.

A més, Comerç Mataró Centre té previstes diverses activitats emmarcades en l’època nadalenca. Fins el 18 de gener hi haurà el parc d’atraccions que hi ha instal·lat a la plaça Santa Anna, i enguany el caga tío general serà “més atractiu que en anys anteriors”. El dimecres 31 l’home dels nassos es passejarà pel centre repartint nassos als vianants tot amb animació musical i dedicat als més menuts, mentre que per la Cavalcada de Reis es repartiran fanalets per donar més color a la trobada. Aquesta entrega es farà el divendres dia 2 amb l’arribada del patge reial al Parc Central i el dia 3 i 4 amb el carter reial, situat a la Plaça de l’Ajuntament de 18.00 a 20.00h.

No hay comentarios: