viernes, agosto 08, 2008

UNA AMIGAS DEL CURSOA la fundació hospital es va iniciar un taller, on assisteixen majoritariament dones, sobre l'auto-estima per vèncer les pors i altres problemes.

Ens em trobat 20 dones que em tingut la sort de descobrir que quan a una dona s'ha li donen eines, està molt capacitada per desenvolupar les emocions i el seu equilibri intern.

Això s'ha demostrat al veure les ganes de continuar en el grup, i valorar les possibilitats de millorar-se com a persona tan intel•lectualment com de tot el que ignorava i era capaç de ser i fer.

Les classes psicològiques que rebem ens fan descobrir que em de decidir per nosaltres mateixes i exigir els nostres drets.Ayer celebremos el fin del curso con unas amigas, lo pasamos muy bien son unas personas muy majas yo me siento muy satisfecha de poder esta con unos grupos tan unidos un saludo para todas ya estamos esperando volver ha empezar otra ves el curso
Encarna

2 comentarios:

pepi dijo...

Hola Encarna: Te acabo de añadir como enlace en mi pequeño blog. No se si sabes qual es. Te envio la direccíon por si quieres darle un vistazo.
http://fotospepi.blogspot.com/


por si tienes más tiempo en esta pàgina hay fotos hechas por mi.

Un saludo guapa
http://www.flickr.com/photos/14959/

Tercera Edad dijo...

Hola PEPI gracias por ponerme en tu bloc a mi me gusta estar con las amigas un saludo Encarna