domingo, noviembre 02, 2008

L’objectiu de l’exposició és mostrar a la ciutadania la cara més solidària i entranyable d’un grup que es va constituir com a tal fruit del voluntaria



Una exposició commemora el 15è aniversari de Voluntaris per al Futur

La biblioteca Pompeu Fabra acull una mostra que repassa la labor de l’associació des dels seus inicis fins l’actualitat

per Gerard Aragón - fotos R. Gallofré - 07/10/2008 18:55 (206 lectures)

Una imatge de l'exposició a la biblioteca Pompeu Fabra
“Vull destacar el treball que s’ha fet durant aquest temps. Hem ajudat molta gent i hem col·laborat amb multitud d’entitats“. Tània Joan, actual presidenta de Voluntaris per al futur, ho va afirmar en el transcurs de la celebració dels 15 anys de vida de l’associació, dissabte passat, dia 4, a la biblioteca Pompeu Fabra de Mataró. El vestíbul de l’equipament acull una mostra commemorativa d’aquest quinzè aniversari, formada per un centenar d’imatges retrospectives de Les Santes, trobades d’Armats o d’esdeveniments esportius com la Mitja Marató.

L’objectiu de l’exposició és mostrar a la ciutadania la cara més solidària i entranyable d’un grup que es va constituir com a tal fruit del voluntariat mataroní a les Olimpíades de Barcelona, l’any 1992. Des de llavors, Voluntaris per al futur ha vetllat per fomentar els valors de solidaritat, responsabilitat i respecte vers els altres, així com per assegurar la cooperació i participació ciutadana en diferents àmbits, com ara les activitats socio-culturals o els esports.

L’Alcalde, Joan Antoni Baron, va estar present a la celebració i va valorar molt positivament la tasca duta a terme per l’associació. “Voluntaris per al futur representa el voluntariat en l’estat més pur, ja que l’entitat no organitza gaires coses en sí mateixa, sinó que sempre està a disposició dels altres”, va afirmar Baron en acabar la visita a l’exposició. Voluntaris per al futur, amb seu al la Ronda President Macià, compta actualment amb una setantena d’afiliats.
MOSTRA D'ENTITATS que tindrà lloc del 27 al 30 de novembre al Nou Parc Central.

No hay comentarios: