jueves, febrero 05, 2009

D'altra banda, aquest divendres, dia 6, tornaran a començar els assaigs de la colla al seu local






Els Capgrossos tornen a situar Guanyabens i Feliu al capdavant de la colla

El president i el cap de colla són reelegits unànimement, mentre que el balanç de la temporada és excel·lent en l’àmbit social i notable en el tècnic

per V. B. - fotos Capgrossos - 02/02/2009 18:38 (503 lectures)



L’Assemblea General Ordinària dels Capgrossos, celebrada dissabte passat dia 31 a la sala Cabañes, va reelegir de forma gairebé unànime Carles Guanyabens com a President de l’entitat i Lluís Feliu com a Cap de Colla. Prop de 200 castellers van participar en l’assemblea, que va durar tres hores i va servir perquè Guanyabens i Feliu, únics candidats a les places de president i cap de colla, exposessin el seu programa paer al 2009. La trobada, que va reunir prop de 200 castellers, va ser “molt plàcida i tranquil·la”, en paraules del reelegit president, i va servir per “demostrar que els que estem al capdavant tenim el suport majoritari de la colla”.

Guanyabens ha aprofitat per fer balanç de la temporada 2008, que ha definit d’”excel·lent” en l’àmbit social i “notable” en el tècnic. “Vam portar 250 castellers al Jour de Fête de Creteil i més de 600 al concurs de castells”, recorda el president, que considera que la inauguració del nou local de l’entitat ha comportat “més altes que en els darrers 10 anys a la colla”. Actualment, els Capgrossos compten ja amb 1024 socis. La temporada castellera, però, “no ha complert amb les expectatives que teníem”. Tot i que ha estat la segona millor temporada de la història de la colla mataronina, durant l’any s’han viscut punts negres, com ara el Concurs de Castells de Tarragona, on els ‘blaus’ van ser incapaços de realitzar la tripleta màgica. La colla tampoc va aconseguir cap castell de gamma extra ni tirar el pilar de 6 i de 7, altres objectius (encara que aquests més complicats que el del concurs) que no s’han aconseguit.
Divendres que ve (dia 6) es reprèn l'activitat purament castellera.

D'altra banda, aquest divendres, dia 6, tornaran a començar els assaigs de la colla al seu local. Durant aquest mes de febrer la colla només celebrarà assaigs els divendres, i serà a partir del març quan també es faran els dimarts. La primera actuació de l'any tindrà lloc, com sempre, per la Diada de Sant Jordi.

No hay comentarios: