sábado, enero 30, 2010

El bon humor, el riure, el repòs, l’alegria, recuperen la salut i duen llarga vida. La persona alegre té el do d’alegrar l’ambient on viu


...Parli dels Seus Sentiments.
Emocions i sentiments que són amagats, reprimits, acaben amb malalties com: gastritis, úlcera, dolors lumbars, dolor en la columna. Amb el temps, la repressió dels sentiments degenera fins i tot en càncer. Aleshores, anem a sincerar, confidenciar, compartir la nostra intimitat, els nostres «secrets», les nostres errades!... El diàleg, el parlar, la paraula, és un poderós remei i una excel·lent teràpia!

Prengui Decisions.
La persona indecisa roman en dubte, en l’ansietat, en l’angoixa. La indecisió acumula problemes, preocupacions, agressions. La història humana és feta de decisions. Per a decidir és precís saber renunciar, saber perdre avantatges i valors per a guanyar altres. Les persones indecises són víctimes de malalties nervioses, gàstriques i problemes de la pell.

Cerqui Solucions
Persones negatives no aconsegueixen solucions i augmenten els problemes. Prefereixen la lamentació, la murmuració, el pessimisme. Millor és encendre un llumí que lamentar la foscor. Una abella és petita, però produeix el més dolç que existeix. Som el que pensem. El pensament negatiu genera energia negativa que es transforma en malaltia.

No Visqui d’Aparences.
Qui amaga la realitat fingeix, fa poses, vol sempre donar la impressió d’estar bé, vol mostrar-se perfecte, bondadós, etc., està acumulant tones de pes... Una estàtua de bronze amb peus de fang. Res pitjor per a la salut que viure d’aparences i façanes. Són persones amb molt vernís i poca arrel. El seu destí és la farmàcia, l’hospital, el dolor.

Accepti’s
El rebuig de sí mateix, l’absència d’autoestima, fa que ens tornem aliens de nosaltres mateixos. Ser un mateix és el nucli d’una vida saludable. Quins no s’accepten a sí mateixos, són envejosos, gelosos, imitadors, competitius, destructius. Acceptar-se, acceptar ser acceptat, acceptar les crítiques, és saviesa, bon sentit i teràpia.

...Confiï
Qui no confia, no es comunica, no s’obra, no es relaciona, no crea relacions estables i profundes, no sap fer amistats veritables. Sense confiança, no hi ha relació. La desconfiança és manca de fe en sí mateix, en els altres i en Déu.

No Visqui Sempre Trist
El bon humor, el riure, el repòs, l’alegria, recuperen la salut i duen llarga vida. La persona alegre té el do d’alegrar l’ambient on viu. «El bon humor ens salva de les mans del doctor». L’alegria és salut i teràpia.

No hay comentarios: