miércoles, enero 02, 2008

CIRERA LO NECESITA PARA LOS JOVENES


L'Ajuntament obté una finca del carrer de la Muntanya per fer un nou equipament cívic.

(Ajuntament de Mataró, 18/12/07).


La regidora de Serveis Centrals, Montserrat López, i el rector de la parròquia de Sant Josep de Mataró, Jordi Cussó, van signar davant de notari, el passat 13 de desembre, una escriptura pública de permuta de finques entre les dues institucions.

Segons aquest document, l'Ajuntament de Mataró obté una finca de 836 m² situada a la cantonada del carrer de la Muntanya amb el carrer Transversal, al barri de Cirera. Per la seva banda, la parròquia de Sant Josep rep un solar de 1.250 m², situat entre la Riera de Figuera Major, cantonada amb el carrer de Joan Oliver.

Les condicions de la transmissió patrimonial es van recollir en un conveni de col·laboració signat el passat 29 de novembre de 2006 entre l'Ajuntament de Mataró, la parròquia de Sant Josep, la parròquia de la Sagrada Família i l'Arquebisbat de Barcelona.

La finca del carrer de la Muntanya, núm.1, es destinarà a la construcció d'un nou equipament cívic pel barri de Cirera, per la qual cosa està previst l'enderroc de l'edifici actual. Uns 200 m² d'aquesta finca estan qualificats com a vial i el conveni preveu cedir gratuïtament l'ús de 52m² a la parròquia Sagrada Família de Cirera, per un període de 30 anys a partir de la data de posada en marxa de l'equipament.

Els terrenys que ha rebut la parròquia de Sant Josep, a la Riera de Figuera Major amb el carrer de Joan Oliver, tenen actualment assignats l'ús religiós i sociocultural amb caràcter dominant, i l'ús esportiu com a compatible.

© 2007 Ajuntament de Mataró |
ESTOY MUY CONTENTA UN SALUDO ENCARNA

2 comentarios:

Anónimo dijo...

no comparto tu alegría encarna. 15 años hemos tardado en recuperar lo que hizo el barrio. Además la Iglesia percibe mucho por nada a cambio, porque nunca dío, arregló, ni hizo nada por el local ni por el barrio.
Además el ayuntamiento no dice que el terreno que facilita es superior al que se le dijo...

Está bien, pero ese equipamiento ya era del barrio,

Un abrazo

Jordi

Tercera Edad dijo...

Hola JORDI ya sé que hace tiempo que lo tendrían que haberlo arreculado
Yo no sé de quién es la culpa , pero al final lo que importa es que ya sea para el Barrio
Que me has de contar a mí de cómo paso toda mi Padre estuvo trabajando para hacer el colegio
Yo estuve dando clases a mujeres que no podía mandar ni una carta a sus novios a la Mili ,
Mi hijo fue a la guardería, esos metros que pienso que siempre han pertenecido al BARRIO
Un saludo para todas las personas, que han hecho mucho por recuperar el solar ENCARNA