martes, enero 06, 2009

De cara a la campanya de rebaixes que comença el proper dia 7


Una campanya de Nadal millor del que esperaven els botiguers

Hi ha dubtes sobre com seran les rebaixes que comencen el dia 7 després d’un final d’any marcat per les promocions i els descomptes

per S. F. - 05/01/2009 13:01 (132 lectures)


Els botiguers tancaran aquest dilluns, dia 5, una campanya de Nadal que, emmarcada en la crisi econòmica, ha acabat sent millor del que esperaven. Així ho ha explicat el secretari general de la Unió de Botiguers, Josep Filbà, que ha assenyalat el dia 20 com el punt d’inflexió en les vendes: “abans d’aquest dia tot feia pensar en una temporada aturada”. La segona fase, iniciada en aquestes dates properes al dia de Nadal, van créixer les vendes, que s’han anat “mantenint al llarg de tots els dies fins avui”. “Si mires aquests últims dies, penses que res a canviat” i que el resultat és més bo “del que en un principi el sector creia”. Per Filbà, hi ha hagut igual moviment, les mateixes “accions de venda”, tot i que ha matisat que si “es tractés d’una fàbrica, diríem que ha minvat la facturació”.

De cara a la campanya de rebaixes que comença el proper dia 7, hi ha el cert temor a que les promocions dutes a terme durant la campanya passin factura en les rebaixes. “Moltes botigues es troben amb poc stock degut a la seva excessiva prevenció durant el Nadal, i ara es troben que han fet curt”, explica. Per Filbà, podria ser que pel consumidor les rebaixes d’enguany “perdin atractivitat”, ja que és una època “molt esperada” que s’ha vist anticipada per les “promocions substancials” de molts comerços.

No hay comentarios: