lunes, junio 16, 2008

Els pisos adaptats dels carrer Carlemany



Els pisos adaptats dels carrer Carlemany reben 77 sol·licituds

Els habitatges, destinats a persones majors de 65 anys, s'estan construint i estaran enllestits el proper mes de juliol

per capgros.com - fotos R. Gallofré - 12/06/2008 16:39 (158 lectures)

Els pisos adaptats dels carrer Carlemany
Una de cada tres persones que ho han sol·licitat podran disposar d’un dels 25 habitatges adaptats per a la gent gran que s’estan construint al carrer de Carlemany, 6-12. L’ajuntament, a través de l’empresa municipal Prohabitatge, avaluarà ara les sol·licituds rebudes, un total de 77, per tal de seleccionar els adjudicataris. Els criteris que es tindran en compte són el grau de dependència sociosanitària, els aspectes familiars i l’entorn del demandant, les condicions de la seva residència actual i els ingressos. A partir d’aquests criteris s’atorgarà una puntuació que determinarà els adjudicataris dels habitatges.

Els pisos del carrer Carlemany, promoguts per Pumsa, es troben en fase de construcció i es preveu que estiguin finalitzats de cara el proper mes de juliol. En total s’estan construint 25 habitatges adaptats destinats a persones majors de 65 anys. Es tracta d’uns pisos sense barreres arquitectòniques i amb una sèrie de serveis, promoguts per Serveis Socials, que garantiran la cobertura de les seves necessitats bàsiques, com ara la prevenció de l’aïllament social i el deteriorament personal.

A banda d’aquests 25 habitatges, l’edifici, de 5.500 metres quadrats, també disposa de cinc vivendes més que es destinaran a reallotjament de les persones afectades per projectes urbanístics. A més, l’immoble també té un aparcament per a residents amb 96 places així com un local per a equipaments que es destinarà a l’atenció diürna per a malalts d’Alzheimer. El cost total de l’edifici és de 4.790.000 euros.

No hay comentarios: