sábado, diciembre 06, 2008

Més de 30 entitats han signat aquest divendres, dia 5, un conveni de col•laboració amb l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM)




Més de 30 entitats col·laboren amb la formació pràctica de la TecnoEscola

32 alumnes formen part de la tercera edició d’aquesta escola taller

per S. F. - 05/12/2008 18:13 (35 lectures)



Més de 30 entitats han signat aquest divendres, dia 5, un conveni de col•laboració amb l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) per a la prestació de serveis per part dels 32 alumnes de la TecnoEscola. La regidora Alícia Romero ha explicat que es tracta d’una escola taller “per a menors de 25 anys” que es poden formar en les noves “Tecnologies de la Informació i la Comunicació”, un sector que la presidenta de l’IMPEM ha qualificat com “emergent i en ple progrés”. Romero ha afirmat que des de fa tres anys “fer pràctiques gràcies a la col·laboració de les entitats” és important per a la formació dels alumnes, ja que “l’aprenentatge és un factor a tenir en compte”. La presidenta de l’IMPEM ha recordat que poden trobar “una inserció laboral molt ràpidament” i “amb possibilitats de trobar una bona feina”.

La formació teòrica de la TecnoEscola es va iniciar el passat mes de juny. Els joves es formen durant dos anys en les següents especialitats: tècnic en disseny multimèdia, dinamitzador digital, tècnic en sistemes microinformàtics i instal·lador d’equips i sistemes de comunicació. Aquesta formació està pensada perquè s’afavoreixi la inserció laboral dels alumnes, ja sigui per compte aliè o per compte propi creant un negoci.

Les entitats que han signat el conveni amb l’IMPEM són les següents: AMPA CEIP Peramàs, Associació Cultural Llibre Viu, Associació de la Gent Gran La Gatassa, Associació del Casal de la Gent Gran del Parc, Associació del Foment Mataroní, Enlleura’t, Associació de Veïns de Cirera, Càritas Interparroquial, Casal de Gent Gran Jaume Terradas, Casal de la Gent Gran de Cirera, Casal de Gent gran del Pla d’en Boet, Col•legi Les Aigües, Consell Sènior de Premià de Mar, Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró, Associació Forjadores de la Vida, Fundació el Maresme, Funcadió UR Laru, TCM Audiovisuals, Els GA Lluïsos, l’IES Josep Puig i Cadafalch, l’IMAC, l’IME, Mataró Audiovisual, Servei de Joventut i Dona de l’Ajuntament, Servei de participació ciutadana de l’Ajuntament, Moviment Educatiu del Maresme, la Colla Castellera Capgrossos, GENTIC, FAGEM, Fundació CETTEMSA i la regidoria de la Gent Gran.

No hay comentarios: