viernes, julio 04, 2008

L’EUM reparteix més de 14.000 euros en beques pels alumnes


L’EUM reparteix més de 14.000 euros en beques pels alumnes

Onze estudiants reben les ajudes de part de vuit empreses

per capgros.com - 03/07/2008 18:12 (39 lectures)


El Consell Assessor de l’Escola Universitària del Maresme ha repartit aquest dijous, dia 3, les beques econòmiques que algunes empreses del Consell atorguen als estudiants. Com en les altres edicions, hi ha dos tipus d’ajuts: les beques per als estudiants de primer curs i, en segon lloc, les beques per a intercanvis internacionals. L’acte va comptar amb la presència d’Andreu Francisco, alcalde d’Alella i president de l’EUM entre d’altres personalitats. En total, s’han repartit deu ajudes pels estudiants de primer curs i una altra per realitzar una estada Erasmus a un país de parla anglesa.

Aquahotel, Fundació Sànchez Llibre, Beca Gil Triginer Artigues, Sans Branded Apparel, UBAE, Golden Hotels i Finques Pous han repartit un total de 15.500 euros a Clara Enríquez, Míriam Perálvarez, Martí Marés, Adriana Collado, Jennifer Puerta, Estefania Garcia, Anna Cañizares, Carles Berruezo, Jessica Navarro i Jordi Gonzàlez. Pel que fa a la beca d’intercanvi internacional, Kirter ha otorgat l’estada d’Erasmus a l’alumne Jaume Gómez.

El Consell Assessor d’Empresaris i Emprenedors de l’EUM és l’òrgan que fomenta la col·laboració activa dels empresaris del Maresme en els temes i matèries que incideixin directament en el desenvolupament i creixement de l’Escola Universitària del Maresme. El Consell inclou els principals agents econòmics i socials de la comarca.

No hay comentarios: