sábado, agosto 29, 2009

Si per alguna cosa destaca la festa de Cirera, però, és per la seva capacitat d’arribar a tots els públics amb propostes molt variades, com ara les 24








Primer cap de setmana de festa a Cirera amb el cabaret com a protagonista

L'espectacle de varietats de Toni Rovira tornarà a ser el principal reclam de la festa de barri més important de la ciutat




Encara cueteja l’agost i la calor estiuenca no mostra pas ganes de marxar. És el moment com cada any de la Festa de Cirera, la segona festa popular en importància a la ciutat després de Les Santes. Se circumscriu al barri de Cirera però té la particularitat d’atreure gent d’arreu de la ciutat, i fins i tot de fora, gràcies a un programa d’actes amb personalitat pròpia, que amb el temps s’ha anat ritualitzant. “Hem aconseguit que la festa s’institucionalitzi”, explica Miguel López, membre de la junta de la Comissió de Festes del Barri. En aquest sentit, la programació es manté molt similar a la dels anys anteriors, garantia d’èxit. López destaca que en aquesta edició, que arrenca el divendres, dia 28, i s’allarga fins al 6 de setembre, s’ha potenciat especialment els “actes de petit format”. Habitualment tenien lloc al Pati de les Moreres, però aquest cop es traslladen al CEIP Antonio Machado. Passaran per aquest escenari l’humor del monologuista Carlo-Mô o la música del grup Il Puto Musicante, entre d’altres.

L’estrella del primer cap de setmana de la festa serà, de nou, l’espectacle de cabaret sorgit del programa del canal 25 Toni Rovira i Tu. Els principals atractius del muntatge seran l’aparició de les cantants Ainhoa i Roser, acompanyades per tot tipus de personatges: cantants de coples, pianistes, strippers masculins i femenins grups musicals, cantants de rumba i ballets. “Ja fa temps que vam innovar en el marc de les festes de barri programant varietés, i ara li hem donat la volta amb en Toni Rovira”, destaca López. De fet, des de que es va programar per primer cop ara fa 3 anys, l’espectacle atreu en cada edició milers de persones al pati del CEIP Cirera.

Si per alguna cosa destaca la festa de Cirera, però, és per la seva capacitat d’arribar a tots els públics amb propostes molt variades, com ara les 24 hores de Futbol Sala, que arriben a la seva quinzena edició i que serviran per obrir el programa d’actes. Els organitzadors lamenten la “manca de suport” del Patronat d’Esports, que els ha obligat a modificar l’esdeveniment introduint una pausa entre les dues de la matinada i les vuit del matí.

No hay comentarios: