domingo, octubre 26, 2008

D’altra banda, Care Santos ha confirmat que està treballant en Hacia la luz, un thriller psicològic que aprofundeix en el debat social de la “dignitat


Care Santos comparteix ploma amb Francesc Miralles en el seu nou llibre

L'escriptora mataronina dedica 'El mejor lugar del mundo es aquí mismo' al públic adult, i publica un nou títol adreçat al juvenil, 'Dos Lunas'

per G. Aragon - 24/10/2008 18:58 (102 lectures)



“L’experiència d’escriure un llibre a quatre mans i amb un amic és un autèntic plaer. En Francesc i jo treballem d’una forma semblant, i això ha estat molt beneficiós pels dos”. Care Santos, escriptora mataronina, descriu així les seves conclusions després de publicar El mejor lugar del mundo es aquí mismo, obra que ha creat conjuntament amb l’escriptor barceloní Francesc Miralles. L’escriptora confessa que “tenia moltes ganes de treballar amb ell”, després que els dos autors haguessin mantingut un joc referencial amb alguns personatges i situacions de La muerte de Venus i El Quart Reich, aquest últim de Miralles. Editat per Urano, El mejor lugar del mundo es aquí mismo és una faula contemporània sobre la felicitat quotidiana, i pretén que el lector experimenti sensacions inspiradores a través del relat d’una dona que, després de perdre els seus pares, busca refugi en un estrany cafè on hi succeiran “coses meravelloses”.

La segona proposta de Santos, Dos Lunas, està adreçada al públic juvenil i ens presenta una història fantàstica i de tints post apocalíptics en què dos germans bessons, Eilne i Nie, hauran de salvar el seu clan. La novel·la situa el lector en un futur immediat, marcat pel devastador efecte del canvi climàtic, i beu de l’èpica per a oferir una trama àgil que “agradi al lector jove”. Els viatges en el temps també hi són presents en aquesta novel·la editada per Montena. La presentació de les dues obres tindrà lloc a la llibreria Robafaves el pròxim 27 de novembre.

D’altra banda, Care Santos ha confirmat que està treballant en Hacia la luz, un thriller psicològic que aprofundeix en el debat social de la “dignitat de morir”.

No hay comentarios: