domingo, octubre 19, 2008

Els restaurants Les Ginesteres d’Argentona, Can Majó d’Arenys de Mar i Vil·la Minerva de Sant Andreu de Llavaneres


Tres restaurants promocionen la cuina del bolet amb un sopar de nivell

Prop de 180 persones assisteixen al Sopar Gastronòmic del Bolet organitzat per Vil·la Minerva, Can Majó i Les Ginesteres

per J. Vives - fotos J.V. - 17/10/2008 17:25 (207 lectures)

Antoni Graupera, a l'esquerra, i el micòleg de Vilassar de Dalt Els assistents a la vetllada gastronòmica Un dels plats que es van servir durant el sopar

Els restaurants Les Ginesteres d’Argentona, Can Majó d’Arenys de Mar i Vil·la Minerva de Sant Andreu de Llavaneres han unit el seu talent a la cuina per oferir una mostra gastronòmica dedicada al bolet. Aquesta iniciativa es va plasmar dijous, dia 16, en un sopar al restaurant Vil·la Minerva que va aplegar prop de 180 persones, i que va comptar entre d’altres amb la presència del director general de Turisme Joan Carles Vilalta i diverses autoritats de l’àmbit polític de la comarca. Durant el sopar es van poder tastar fins a nou plats, tan dolços com salats, cuinats a base de bolets, un producte típic de la tardor característic també de la comarca del Maresme. A la comarca es poden trobar fins a 790 especies diferents de bolets, 200 de les quals són comestibles. Segons va explicar el propietari de Can Majó, Joan Majó, la idea va sortir dels tres restauradors amb la voluntat de donar a conèixer la cuina del bolet. Majó no va confirmar si la iniciativa tindrà continuïtat "de moment volem veure com va i si té èxit, mirarem si la fem l’any vinent". Antoni Graupera, del restaurant Vil·la Minerva, va explicar que l’objectiu era "fer un sopar d’alt nivell i pujar la qualitat gastronòmica de la comarca".

No hay comentarios: