miércoles, abril 23, 2008

Gent Gran de Mataró



Una trentena d'avis de Créteil participen en un intercanvi a Mataró

La delegació francesa va ser rebuda pels regidors de Benestar Social, Gent Gran, Salut Pública i Consum, Carme Esteban, i Participació Ciutadana, Carlos Fernández

per J. Vives - fotos J. V. - 22/04/2008 10:40 (90 lectures)

Fernández i Esteban entreguen un llibre a la regidora de Créteil Els participants a l'intercanvi

Una trentena d’avis de la ciutat francesa de Créteil participa aquesta setmana en un intercanvi a Mataró, ciutat amb la qual està agermanada. La comitiva francesa va ser rebuda dilluns, dia 21, al Saló de Sessions de l’Ajuntament en una recepció oferta pels regidors de Benestar Social, Gent Gran, Salut Pública i Consum, Carme Esteban, i Participació Ciutadana, Carlos Fernández.

Esteban va destacar l’energia d’aquests avis que demostren "que no és cert que la gent gran no té ganes de fer coses". Per la regidora, aquest tipus d’intercanvis són importants ja que "es poden veure com es fan coses diferents a cada ciutat i canviar algunes dinàmiques". Fernández, per la seva banda, va destacar la "força" de l’agermanament de Mataró amb Créteil i va avançar que de cara a finals de juny, la ciutat participarà en els actes de la festa major del municipi francès enviant una delegació de 400 persones entre les quals hi haurà els castellers i les colles de les figures.

Minuts abans d’aquesta recepció oficial, la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Créteil, Claudine Blouet, es va reunir amb l’alcalde, Joan Antoni Baron.

Els avis de Créteil aprofitaran l’estana a Mataró per conèixer la ciutat. Diumenge passat van assistir a l’actuació castellera dels Capgrossos celebrada en el nou local de la colla, mentre que dilluns van participar en la Ruta turística del front de mar. La comitiva francesa participarà també demà, dimecres, en els actes en motiu de la diada de Sant Jordi.

No hay comentarios: