jueves, abril 17, 2008

POLITECNICA DE MATARÓ


Un estudiant de l’EUPM, premiat al quart festival de curts de Barcelona

Juli Sesé va imposar la seva pel·lícula ENMI en la categoria ficció

per capgros.com - fotos Anna Aluart - 17/04/2008 19:00 (13 lectures)

Juli Sesé
L’estudiant del Graduat en Mitjans Audiovisuals de l’Escola Politècnica de Mataró Juli Sesé ha guanyat el premi de curts de ficció al quart festival Barcelona VisualSound. La pel·lícula presentada sota el nom ENMI narra el viatge d’un noi a través dels seus pensaments, neguits i records per tal de trobar una cosa que va perdre fa molt temps. Amb quinze minuts de durada, ENMI s’ha projectat a diversos cinemes de Barcelona. El guardó aconseguit consta d’un diploma acreditatiu i un premi en metàl·lic de 600 euros.

Sesé s’ha mostrat molt satisfet amb l’obtenció d’aquest premi i assegura que això li dóna ales per “continuar aprenent”. “En un futur vull dedicar-me a la direcció de pel·lícules”, ha afegit el jove estudiant, qui s’ha mostrat agraït pel fet que l’EUPM “m’ha deixat tot el material”. Dos alumnes més de la Politècnica de Mataró, Aran Romero i Marçal Sesé, han participat en el rodatge com actor i tècnic de so respectivament. El Barcelona VisualSound està obert a realitzadors de menys de 35 anys d’arreu d’Espanya.

Aquest any sortirà de la Politècnica de Mataró la primera promoció del Graduat en Mitjans Audiovisuals després de cursas la darrera assignatura en NEWI, Universitat del País de Gal·les, i presentar el treball de fi de carrera al mes de juiol. Bona part d’aquests treballs han estat proposats per empreses del sector audiovisual, moltes d’elles membres del Consell Assessor del Graduat, com produció de curts metrattges; anàlisis de suports fotogràfics, creació de canals de ràdio i televisió o l’ús dels audiovisuals en 2D i 3D en la docència.

No hay comentarios: