lunes, abril 27, 2009

Desprès serà la Encarna la que també entrevistarà a Carme Altayó, responsable de la Agenda per la Solidaritat Local de la Fundació Hospital. Ens parla




PROGRAMA 30 ABRIL
Entra presentació
: Marisa

Hola bona tarda a tothom.
Homes i dones que ens escolteu. Que us agrada compartir la tarda del dijous amb nosaltres. Sense vosaltres aquest programa no tindria sentit. Tenim quasi una hora per exposar tots el temes que hem preparat i esperem que us agradin.

Abans de dir qui farà les diferents seccions vull recordar el passat dia de San Jordi. Aquesta festa que nosaltres, el catalans i catalanes estimem tant. Doncs, tan si plou com si fa sol, sortim al carrer i veiem els homes amb una o varies roses a la ma. I un munt de gent comprant llibres… i vosaltres, noies, ja vau tenir la vostra rosa? (RESPONEN)
És respira literatura en el ambient i per això nosaltres també li dediquem un espai en la secció Cultura i dones.

I ara si, passo a enumera les seccions d’avui..

En primer lloc, tinc al meu costat a la Rosi que ens parlarà del dia “U de maig” en la secció d’Opinions.

A Dones singulars la Pili entrevistarà a l’Angels Cantos, directora de la Fundació Hospital de Mataró

Desprès serà la Encarna la que també entrevistarà a Carme Altayó, responsable de la Agenda per la Solidaritat Local de la Fundació Hospital. Ens parlarà del “Banc del temps”. Això serà a Fem Xarxa.

També serà molt interessant la visió psicològica sobre el “Banc del temps” que ens donaran la Pilar i la Paloma que ja vaig presentar al programa anterior.

Us en recordeu de la cançó “la Pepa Maca”? doncs no hi serà amb nosaltres, evidentment! Però ens la recordarà la Pepita, oi que si, Pepita? (RESPON) ens explicarà qui va ser. Serà a la secció Memòria històrica.

I per acabar, la nostra pinzellada literària ens la farà la Fina. Ens parlarà d’aquesta gran escriptora que va ser Mª Aurèlia Capmany, a la secció de Cultura i Dones.

No hay comentarios: