sábado, abril 18, 2009

A més, també es difondrà la guia gastronòmica de Mataró,

Mataró promociona una nova ruta turística per la ciutat al saló del Turisme

La ciutat participa al certamen amb l’objectiu de potenciar el seu perfil de destí per a turistes de proximitat i de consum d’un dia

per capgros.com - 17/04/2009 16:16 (97 lectures)
Mataró aprofita la seva presència al Saló Internacional del Turisme que se celebra fins diumenge vinent, dia 19, al recinte firal de Montjuïca, per donar a conèixer una nova ruta guiada per la història de la ciutat. Aquesta ruta se suma a l’oferta de visites guiades i audioguiades, que l’IMPEM ha recollit en un fulletó que es distribuirà durant la fira, en la qual Mataró es promociona com a destinació de turisme urbà de proximitat. La capital del Maresme participa en un estand de la Diputació de Barcelona que promociona la província i les seves ciutats turístiques. Mataró aprofita aquest certamen per projectat la imatge de ciutat i impulsar i donar a conèixer els seus principals productes i atractius, com ara el comerç urbà, la cultura, el mar, la natura i la tencologia. D’aquesta manera la ciutat vol potenciar el seu perfil com a destí per a turistes de proximitat i de consum d’un dia.

La nova ruta guiada per la història de Mataró permet conèixer una part del patrimoni arqueològic i històric de la ciutat, des de l’Iluro romana fins a l’època del Modernisme. Una altra de les novetats, és la incorporació de la Nau Gaudí al circuit de la ruta modernista, on el visitant podrà conèixer una de les primeres obres d’Antoni Gaudí, la Cooperativa Obrera Mataronense. Al Saló del Turisme es podrà trobar el fulletó de rutes, que recull una dotzena de propostes culturals i lúdiques per descobrir, a través de visites guiades o bé amb l’audioguia, els indrets més singulars i les propostes patrimonials més interessants i gaudir de la cultura i de la ciutat durant tot l’any. Amb aquesta iniciativa es podran realitzar rutes i visites durant tot l’any.

A més, també es difondrà la guia gastronòmica de Mataró, que també ha editat l’IMPEM. Es tracta de la segona edició de la guia editada l’any 2007, amb la que es disposarà d’un producte actualitzat que contribuirà a la difusió de la variada i rica oferta gastronòmica local.

No hay comentarios: